Gåvofabriken Sverige AB

Välkommen till Gåvofabriken. Vi fokuserar på smarta, snygga och kvalitativa produkter som ska passa alla. Gåvofabriken lägger mycket tid på förpackningen till varje julklapp, sommarpresent och gåva då det är den som först presenterar produkten. Det som utmärker företaget är en hög kvalitet, servicekänsla samt de snabba leveranserna. Företagspresenter, julklappar och sommarpresenter är av säsongsbunden karaktär och sortiment skiftar från säsongen till säsong. Vi har många års gedigen branscherfarenhet och det är tack vare vår erfarenhet som vi har ett väl utvecklat och aktuellt sortiment. Vi håller oss ständigt uppdaterade för att kunna tillgodose det bästa som marknaden har att erbjuda. Kvalitet kommer självklart först men vårt utbud är samtidigt mycket brett och varierat med 100-tals olika produkter från olika kända varumärken. Allt för att ha något som alltid gör mottagaren av gåvan mycket nöjd. Välkommen att höra av dig till oss.

Vi har endast kvalitetsprodukter

Inköparen av företagsjulklappar ska känna sig trygg att handla julklappar från oss.
Att alla julklappar som vi levererar håller hög kvalité som förväntat.
Julklappsmottagaren ska alltid känna sig uppskattad och nöjd när de mottar sin gåva från oss. Alltid snyggt förpackade och mycket prisvärda produkter från oss.

Unika företagsjulklappar

Hos oss finner du inte bara ett stort utan också unikt sortiment av företagsjulklappar.Vi erbjuder ett stort antal produkter och produktkategorier som du exklusivt finner hos oss. I vår e-butik försöker vi ge dig inspiration att finna de julklappar som lyfter ditt företag.

Hittar du inte den produkt du söker eller har andra frågor så är du självklart välkommen att kontakta oss. Det är inte alltid hela vårt sortiment syns i vår e-butik. Mejla: info@gavofabriken.se eller ring oss på 033-121233 så hjälper vi er.